Woongroep 2000


Kom jij bij ons wonen?

Woongroep 2000 zoekt een nieuwe bewoner! Er komt een appartement vrij en hiervoor zoeken we een gezellige bewoner die 23 jaar of ouder is. Het appartement is zeer ruim en bestaat uit een badkamer, keuken en een woon-/ slaapkamer. Gebruik je een rolstoel? Dan is dit appartement geschikt omdat het geheel gelijkvloers is, op de begane grond gesitueerd en er voldoende ruimte is.

 

Interesse?

 

Lijkt het jou wel wat om in Woongroep 2000 te komen wonen of wil je wat meer informatie? Je kunt dan contact opnemen met het bestuur van Woongroep 2000. De contactgegevens vind je via deze link


Woongroep 2000 is een ouderinitiatief in Apeldoorn waarbij de financiering doorgaans door middel van PGB is. De ouders wilde de groep schoolverlaters graag bij elkaar houden en zijn daardoor tot deze woongroep gekomen. Er wonen momenteel 14 bewoners. De groep is zeer divers en er hangt een leuke sfeer. Er is altijd de mogelijkheid om samen activiteiten te doen als je dat gezellig vindt.

Woongroep 2000

In Woongroep 2000 wonen 14 bewoners. De groep is zeer divers, maar als we het over ZZP-getallen hebben moet je denken aan de ZZP 4 en hoger. Er is een leuke sfeer binnen de groep en er is altijd mogelijkheid om samen activiteiten te doen als je dat gezellig vindt. Wil je je liever even terugtrekken? Dat mag natuurlijk ook altijd. Samen eten kan elke dag als je dat wil.

Meer informatie?

woongroep2000@pgvz.nl

www.woongroep2000.nl

055 53 40 447

 

Adres

Radiumweg 7

7335 DV Apeldoorn

 

Indeling van het huis

De gezamenlijke woonkamer is heel huiselijk ingericht. De bewoners zitten hier graag om te ontspannen, een leuk spelletje op de Wii te spelen of even te kletsen. Daarnaast is er ook een gezamenlijke tuin. Deze is zeer ruim en er staan verschillende tuinsets om lekker buiten te kunnen zitten in de zomer.