Coördinerend Verpleegkundige (HBO) - Huis Assendorp Zwolle

PGVZ is per direct op zoek naar een

Coördinerend Verpleegkundige (HBO) met BIG registratie (28 uur) voor Huis Assendorp in Zwolle

 

Huis Assendorp in Zwolle is de afgelopen jaren omgetoverd tot een plek waar je echt midden in het leven staat. Een plaats waar oudere én jonge bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten. Waar altijd bedrijvigheid is, met zorg van PGVZ dichtbij voor mensen die dat nodig hebben.

 

 Voor een sfeerimpressie van Huis Assendorp (voormalig Molenhof) klik hier!


De werkzaamheden:

Als coördinerend Verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg(processen) en het optimaliseren van de kwaliteit van zorg. Je begeleidt en coacht medewerkers en onderhoudt contacten met onze bewoners en hun familie. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en zo nodig bijstellen van indicaties van de cliënten. Je adviseert collega teamleden over (complexe) zorgvragen in meervoudige zorgsituaties en geeft behandelings- en verpleegkundige instructies. Van het multidisciplinair overleg ben je de voorzitter en draagt zorg voor de organisatie hiervan. Deels werk je mee in de dagelijkse zorgverlening (volgens rooster) en verricht verpleeg-/ medisch technische handelingen. Ook houdt je toezicht op het invullen van de weekarrangementen en het invullen en bijhouden van een volledig zorgleefdossier. Je coördineert de begeleiding aan stagiaires, leerlingen en nieuwe medewerkers en neemt desgewenst de begeleiding op je. Je hebt een signalerende, ontwikkelende, adviserende en anticiperende rol ten aanzien van de evaluatie van protocollen, procedures en ontwikkelingen in het team/ de wijk; Verder doe je voorstellen tot verbetering van kwaliteit van zorg, of ontwikkelingen binnen het vakgebied. Bij calamiteiten ben jij degene die het voortouw neemt.


Wij vragen:

Sterke sociale en communicatieve eigenschappen en een dosis zelfstandigheid waarbij het teamgevoel niet uit het oog wordt verloren.

Daarnaast ben je:

 • In het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding Verpleegkundige;
 • Je doet je werk enthousiast en gemotiveerd;
 • Je bent klantvriendelijk, klant- en oplossingsgericht, je hebt coördinerend vermogen en humor;
 • Daadkrachtig, initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief vaardig;
 • Diegene die de zorg rondom de zorgvrager goed weet te organiseren en met andere zorgprofessionals durft te overleggen. Kortom een teamspeler die flexibel is;
 • Stressbestendig en je hebt overstijgend inzicht;
 • Iemand die van dynamiek en nieuwe uitdagingen houdt;
 • Affiniteit met de doelgroep en werkervaring in de ouderenzorg is een pré.


PGVZ biedt jou:

 • Een arbeidsovereenkomst met PGVZ voor de duur van één jaar met de intentie om deze na wederzijdse tevredenheid te verlengen naar onbepaalde tijd;
 • Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT (FWG 50), je neemt deel in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voorzieningen (tablet, telefoon, etc.);
 • Fijne werkomgeving / jong & dynamisch team;
 • Medewerkerspas waarmee je kunt profiteren van kortingen bij diverse bedrijven (o.a. collectiviteitsregeling ziektekostenverzekering).

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je bellen met PGVZ op 038-3331794 en vragen naar

Wilma van de Vosse, manager wooninitiatieven.

 

Enthousiast?

Solliciteren doe je door je CV en je motivatie te mailen naar sollicitaties@pgvz.nl o.v.v. Coördinerend Verpleegkundige - Huis Assendorp.

 

Sluitingsdatum: 3 februari 2021

 

Wij vragen alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Online screening kan onderdeel uitmaken van de procedure. Gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. 

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.