Medewerkers PGVZ

Als medewerker van PGVZ ontvang je een medewerkerspas om je te identificeren bij onze zorgvragers. Een leuke bijkomstigheid is dat je met deze pas ook kunt profiteren van leuke kortingen bij diverse winkels en ondernemingen op vertoon van deze pas!


Logo Shoeby


Shoeby Kampen

#alleaandachtvoor jou

10% korting op de hele collectie op vertoon van je medewerkerspas.


Logo Tweewielerhoek Reinier

Tweewielerhoek Reinier

Medewerkers van PGVZ krijgen 15 % korting op de hele collectie!

Graafschap 30-32, 8261 LC Kampen


Logo Toko Medan

Toko Medan

Medewerkers van PGVZ krijgen 15 % korting op 1 afhaalmaaltijd.

U kunt ons mailen voor vragen of bestellingen op dit mail adres: info@tokomedan.nl

Toko Medan - Geerstraat 14 - 8261 HM Kampen - Tel: 038-8888880 - www.tokomedan.nl  


Logo geWOON!

geWOON! Kampen 

geWOON! Kampen is een Lifestyle winkel in het centrum van Kampen 

10% korting op de hele collectie op vertoon van je medewerkerspas.


Logo DirectLease

DirectLease

Dé online aanbieder van autoleasing, is onderdeel van International Car Lease Holding en daarmee de 5e speler op de Nederlandse leasemarkt. Met het label “Private Lease van DirectLease” is DirectLease al jaren actief op de private lease-markt.

PGVZ heeft DirectLease geselecteerd als partner voor een collectieve Private Lease aanbieding voor haar medewerkers.

Gosse Noppert heeft voor zijn medewerkers een aantal extra voordelen bedongen boven op de toch al gunstige condities  van DirectLease. Neem direct contact op met een van de medewerkers van DirectLease om deze speciale aanbieding te bespreken: 053 30 32 700 of mail naar sales@directleaseprivate.nl


Logo DirectLease

Van Mossel

Van Mossel hecht waarde aan duurzame relaties en is trots op de samenwerking tussen PGZV en Van Mossel Kia. De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring en meer dan 70 vestigingen. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van deze samenwerking.


Logo Fitland

Fitland

Bij Fitland geloven we in echte begeleiding: jij vertelt ons je doel en samen gaan we er helemaal voor. Wij blijven je motiveren, stellen continu je training bij en zorgen dat fit ook fun blijft. Want een doel hebben is leuk,  maar de weg naar jouw resultaat vinden wij minstens zo belangrijk. PGVZ heeft een samenwerkingsverband met Fitland. 
Klik hier voor de folder Fitland Kampen
 

Klik hier voor de folder Fitland Zwolle


Logo Fitland

Yarden

Verzekerd van een goed afscheid bij Yarden. Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden is een flexibele verzekering die u dagelijks kunt aanpassen aan uw veranderende wensen en situatie. Een leven lang. Als medewerker van PGVZ krijgt u korting op de premie van de uitvaartverzekering. Naast een financieel voordeel profiteert u ook van andere voordelen die Yarden u biedt.

Logo PGVZ

Bolwerk 13

8261EE Kampen

Telefoon

038 3331794

E-mail

info@pgvz.nl

 

Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!

IO-interne klachtenregeling

V2016-D

IO-Privacy regelement

V1

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring