Vitaliteit

Vitaliteit betekent letterlijk 'levenskracht'. Vitaal zijn is genoeg energie hebben om te ondernemen, maar ook beschikken over de bijbehorende fysieke, mentale en emotionele vrijheid om dit te verwezenlijken. Dat vereist dat je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk goed in balans bent. De visie van PGVZ is het waarborgen van de gezondheid van onze zorgvragers. We geven aandacht aan preventie en willen de gezondheid in het algemeen bevorderen. Hieronder vindt u verschillende 'tools' om uw vitaliteit te versterken.


Fitavie Vitaliteit App

We weten dat beweging ontzettend goed is. Want we willen natuurlijk in goede conditie blijven. Onderzoek wijst uit dat bewegen ook eenzaamheid tegengaat, ziektes kan voorkomen én een goed gevoel geeft. Voldoende beweging stimuleert het geheugen. Genoeg voordelen dus. Drie keer per week een half uurtje bewegen is genoeg voor een vitalere toekomst.

PGVZ helpt u met bewegen

Een  nieuwe manier van bewegen is met behulp van een beweegapp. Met eenvoudige instructies volgt u effectieve oefeningen makkelijk vanaf uw mobiele telefoon of tablet, waar en wanneer het u uitkomt. Bent u in zorg bij PGVZ, dan geven wij u 50% korting op een jaarabonnement van de beweegapp Fitavie.


Service 2

Mihi quidem Antiochum, quem audis, satis belle videris attendere. Hanc igitur quoque transfer in animum dirigentes.


Service 3

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.