Onze relaties


PGVZ hecht sterk aan betrouwbare, vaste relaties. De mensen achter de organisatie kénnen, weten wat ze kunnen en waar ze voor staan. Andersom wil PGVZ zelf ook een betrouwbare relatie zijn. Daarom steken wij veel energie in het opbouwen en onderhouden van goede relaties. Zo werken wij samen met:

 


Logo stichting Dubbelklik

Dubbelklik

Stichting Dubbelklik heeft een kleinschalige woonvoorziening gerealiseerd met 24-uurs zorg voor verwanten met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.
Logo Esculine

ESCULINE

EscuLine is een Health Analytics specialist die breder kijkt dan dashboards. We helpen zorgorganisaties bij het ontwikkelen en toepassen van informatie, analyses en dashboards, zowel zorginhoudelijk als bedrijfsmatig. Gericht op leren van je data, verbetering van kwaliteit en effect. EscuLine helpt PGVZ met analyses over: financiën, kwaliteit en effect van zorg.

Meer lezen over de samenwerking van PGVZ en Esculine? Klik hier!

 


Logo Klachtenportaal Zorg

Klachtenportaal Zorg

Kwalitatieve, toegankelijke en een betaalbare klachtenregeling; dat is waar Klachtenportaal Zorg zich sterk voor maakt. Wij zijn dé onafhankelijke klachtenregeling voor ZZP’ers in de zorg en Kleinschalige Zorgvoorzieningen.Logo Voetcomfort Pedicurepraktijk

Pedicurepraktijk Voetcomfort

Pijnlijke likdoorns, overtollig eelt, kloven, ingroeiende teennagels of schimmel nagels? Dit zijn voetklachten die de pedicure kan verhelpen of voorkomen. Een Voetmassage helpt u tegen stress, het ontspant lichaam en geest en geeft u nieuwe energie. Pedicurepraktijk Voetcomfort komt voor uw comfort bij u aan huis in Kampen, IJsselmuiden en omgeving.

 


Logo SBB

SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

 


Logo Vogellanden

Vogellanden

Vogellanden is een centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde. Het centrum biedt specialistische revalidatie aan kinderen en volwassenen. Volwassenen kunnen bij Vogellanden terecht voor klinische en poliklinische revalidatie. Een team van professionals helpt onder andere bij het revalidatieproces na ziekte, CVA, trauma of een aangeboren afwijking. De revalidanten worden hier gecoacht naar een zo goed en zelfstandig mogelijk leven.


Logo Nedap

Nedap

Nedap healthcare is één van de marktgroepen binnen Nedap N.V. te Groenlo. Nedap bouwt iedere dag wereldwijd aan technologische oplossingen die de markt in beweging zetten.


Logo Nedap

Van Mossel

Van Mossel hecht waarde aan duurzame relaties en is trots op de samenwerking tussen PGZV en Van Mossel Kia. De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring en meer dan 70 vestigingen. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van deze samenwerking.


Logo Nedap

Direct Lease

 

Dé online aanbieder van autoleasing, is onderdeel van International Car Lease Holding en daarmee de 5e speler op de Nederlandse leasemarkt. Met het label “Private Lease van DirectLease” is DirectLease al jaren actief op de private lease-markt.


Logo Nedap

Klaver4you
Klaver4you is een samenwerking tussen kleinschalige zorgaanbieders in en rondom Zwolle. Klaver4you is in 2012 gestart als initiatief van vier zorgaanbieders, die de handen ineen wilden slaan. Inmiddels ondersteunen wij meerdere zorgaanbieders in een zeer brede regio, en faciliteren wij de zorg van honderden cliënten. 


Logo Nedap

James nabij

De mensen van James Nabij helpen bij het zo lang mogelijk zelfstandig blijven. Op momenten dat er aandacht en wat extra hulp nodig is en er geen beroep op het eigen netwerk gedaan kan of wil worden, koppelen zij de juiste persoon aan de hulpvraag.

 

Denk aan gezelschap, begeleiding naar het ziekenhuis of de huisarts, een luisterend oor, begeleiding bij of uitvoeren van praktische zaken. Zo houdt de hulpvrager de regie over zijn eigen leven. 

 


Logo Nedap

Stichting Mijn Eigen Thuis is een onafhankelijke stichting die zich inzet om ouders van jongeren met een beperking te helpen bij het realiseren van zelfstandige woonvormen. 

Stichting Mijn Eigen Thuis is een maatschappelijke non-profit organisatie en heeft om die reden de ANBI status gekregen. 

Stichting Mijn Eigen Thuis stelt middelen beschikbaar voor het inhuren van professionele ondersteuning tijdens de realisatie van zelfstandige woonvormen. Daarnaast organiseren we diverse bijeenkomsten en fungeren we als kennisbank voor de sector.

 

 


Lotus ruimt op

Lukt het je - door omstandigheden - niet om je (t)huis op orde te houden? Elise van Heerde van “Lotus ruimt op” kan je helpen met het organiseren van je huishouden, het ordenen van specifieke ruimtes en het op orde maken en houden van je papieren, zodat jij meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Deze hulp kan soms ook vanuit PGB of WMO (ZIN) gefinancierd worden. Je krijgt hulp om orde en structuur aan te brengen voor meer rust, ruimte en overzicht.