Onze relaties

PGVZ hecht sterk aan betrouwbare, vaste relaties. De mensen achter de organisatie kénnen, weten wat ze kunnen en waar ze voor staan. Andersom wil PGVZ zelf ook een betrouwbare relatie zijn. Daarom steken wij veel energie in het opbouwen en onderhouden van goede relaties. Zo werken wij samen met:

 


Dubbelklik

Stichting Dubbelklik heeft een kleinschalige woonvoorziening gerealiseerd met 24-uurs zorg voor verwanten met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.Dubbelklik

Stichting Dubbelklik heeft een kleinschalige woonvoorziening gerealiseerd met 24-uurs zorg voor verwanten met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.ESCULINE

EscuLine is een Health Analytics specialist die breder kijkt dan dashboards. We helpen zorgorganisaties bij het ontwikkelen en toepassen van informatie, analyses en dashboards, zowel zorginhoudelijk als bedrijfsmatig. Gericht op leren van je data, verbetering van kwaliteit en effect. EscuLine helpt PGVZ met analyses over: financiën, kwaliteit en effect van zorg.

Meer lezen over de samenwerking van PGVZ en Esculine? Klik hier!

 


Klachtenportaal Zorg

Kwalitatieve, toegankelijke en een betaalbare klachtenregeling; dat is waar Klachtenportaal Zorg zich sterk voor maakt. Wij zijn dé onafhankelijke klachtenregeling voor ZZP’ers in de zorg en Kleinschalige Zorgvoorzieningen.Pedicurepraktijk Voetcomfort

Pijnlijke likdoorns, overtollig eelt, kloven, ingroeiende teennagels of schimmel nagels? Dit zijn voetklachten die de pedicure kan verhelpen of voorkomen. Een Voetmassage helpt u tegen stress, het ontspant lichaam en geest en geeft u nieuwe energie. Pedicurepraktijk Voetcomfort komt voor uw comfort bij u aan huis in Kampen, IJsselmuiden en omgeving.

 


SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, het onderhouden van de kwalificatiestructuur mbo en het verzorgen van arbeidsmarkt-, bpv- en doelmatigheidsinformatie.

 


Vogellanden

Vogellanden is een centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde. Het centrum biedt specialistische revalidatie aan kinderen en volwassenen. Volwassenen kunnen bij Vogellanden terecht voor klinische en poliklinische revalidatie. Een team van professionals helpt onder andere bij het revalidatieproces na ziekte, CVA, trauma of een aangeboren afwijking. De revalidanten worden hier gecoacht naar een zo goed en zelfstandig mogelijk leven.


Nedap

Nedap healthcare is één van de marktgroepen binnen Nedap N.V. te Groenlo. Nedap bouwt iedere dag wereldwijd aan technologische oplossingen die de markt in beweging zetten.


Bolwerk 13

8261EE Kampen

Telefoon

038 3331794

E-mail

info@pgvz.nl

 


IO-interne klachtenregeling

V2016-D

IO-Privacy regelement

V1

Algemene Voorwaarden