Boudesteyn

Hypotheken & Verzekeringen

 

 

Actie medewerkers PGVZ 

Wij hebben in samenwerking met PGVZ een speciale actie. Jij haalt het beste uit jezelf op je werk, wij doen dit graag voor jou op financieel gebied. Jij werkt met passie in de zorg en dat mag beloond worden.

 

Wij ontzorgen jou graag op het gebied van verzekeringen; Je krijgt van ons de beste voorwaarden met een scherpe premie. Vaak nog scherper dan je huidige pakket. Daarnaast krijg je bij ons aandacht en ouderwets service.

 

Je kunt bij ons terecht voor al je verzekeringen. Speciaal voor PGVZ-medewerkers hebben wij bijvoorbeeld een mooie collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Hiermee kunnen wij je helpen om te besparen op je premie.

 

Wij kijken graag vrijblijvend en gratis naar je huidige verzekeringspakket om op basis hiervan een voorstel te doen. 

 

Beloning voor afsluiten verzekeringspakket

Als leuk extraatje voor het afsluiten van je verzekeringspakket bij Boudesteyn, ontvang je een bol.com cadeaubon t.w.v. €25,-.

 

Daarnaast hebben wij samen met PGVZ een goed doel uitgekozen: l'Accolade. Een camping die zo is aangepast, zodat mensen met een beperking en eventueel hun mantelzorgers zorgeloos op vakantie kunnen. 

Wij doneren per afgesloten verzekeringspakket €25,- aan l'Accolade!

 

Beloning voor afsluiten hypotheek

Wellicht heb je plannen om een huis te  kopen of heb je al een huis en wil je je hypotheek oversluiten, omdat de huidige rente momenteel erg laag en voordelig is. Als beloning voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek, krijg je van ons €100,- cadeau.

 

Daarnaast geven wij voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek €50,- aan l'Accolade.

Samen hopen wij een mooi bedrag te kunnen donderen, zodat wij l'Accolade hiermee financieel kunnen helpen met hun mooie activiteiten.

 

Contact met Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Mocht je in gesprek willen met een adviseur van Boudesteyn, dan is dit mogelijk. 

 

Neem contact op met Boudesteyn voor het inplannen van afspraak. Een afspraak inplannen kan in Kampen (Bolwerk 13), Genemuiden (Westerkaai 78-80) of gewoon bij jou thuis.

 

Mocht je vragen hebben, dan kun je ook contact opnemen met Boudesteyn via 038 - 3859393 of pgvz@boudesteyn.nl