Vacature Invalkracht Verpleegkundige Thuiszorg Kampen

 

Wij zoeken iemand die ons team kan ondersteunen bij ziekte en uitval. Volg jij nog een studie en wil je graag ervaring opdoen naast je studie? Dan is dit jouw uitgelezen kans! Heb jij je opleiding Verpleegkunde al in de pocket, maar wil je om een andere reden niet fulltime aan de slag? Ook dan is dit misschien wel wat voor jou!

Werken bij PGVZ Kampen

 

PGVZ biedt thuiszorg in Kampen en omgeving. We zijn een groeiende organisatie met kleine teams. Doordat we weinig managementlagen hebben, krijg jij als Verpleegkundige de ruimte om net dat beetje tijd en aandacht aan iemand te besteden. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een vaste groep zorgvragers. Je leert de zorgvrager dan ook echt kennen en weet precies wat zij nodig hebben. 


Ben jij of heb jij: 

 • In het bezit van een afgeronde MBO-opleiding Verpleegkundige of hiermee in een afrondende fase;
 • Daadkrachtig, initiatiefrijk, zelfstandig en communicatief vaardig;
 • Die zorgprofessional die de zorg rondom de zorgvrager goed weet te organiseren en met andere zorgprofessionals durft te overleggen;
 • Iemand die van dynamiek en nieuwe uitdagingen houdt;
 • Een teamspeler en is flexibiliteit voor jou ook een must;
 • In het bezit van een rijbewijs.
 • Bekend met het Omaha-systeem

 

 Wij vragen alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

PGVZ biedt jou: 

 

 • Een aanstelling voor de duur van één jaar, met daarna de intentie tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd – uren in overleg;
 • Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT (FWG 45), je neemt deel in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Fijne werkomgeving en een jong & dynamisch team;
 • Medewerkerspas waarmee je kunt profiteren van kortingen bij diverse bedrijven (o.a. collectiviteitsregeling ziektekostenverzekering);
 • Mogelijkheid tot gebruik van diverse voorzieningen (elektrische fiets, auto, telefoon, etc.).

Nieuwe baan in coronatijd

Vind je het spannend om een nieuwe baan te starten in coronatijd? Dat begrijpen we, maar er is gelukkig niets om je zorgen over te maken. In de eerste weken loop je mee met een ervaren collega. Je leert PGVZ kennen, ontmoet zorgvragers en gaat in de praktijk aan de slag. Zo groei je als vanzelf uit tot een Verpleegkundige die van waarde is voor het team.

 

Enthousiast?

Word je enthousiast van bovenstaand profiel? Stop dan met zoeken en solliciteer! 

 

Voor meer informatie over de vacature invalkracht verpleegkundige kun je bellen met PGVZ op 038-3331794 en vragen naar Pauline Louwerse.

 

 

Solliciteren op de vacature invalkracht verpleegkundige kampen doe je door je CV en je motivatie voor 2 februari te mailen naar sollicitaties@pgvz.nl o.v.v. 20VV24.Online screening kan onderdeel uitmaken van de procedure. Gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. 

 

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0