Coördinerend Wijkverpleegkundige (HBO)

PGVZ team Zwolle bestaat uit 2 reguliere zelfstandige teams en verlenen als specialisatie, zorg en begeleiding bij kinderen. Een goede relatie met onze zorgvragers, waarin wij hun wensen centraal stellen vinden wij erg belangrijk. Het team kenmerkt zich als gedreven, betrokken, gepassioneerd en collegiaal. Zwolle kent een hoge dynamiek. Hier spelen we als teams flexibel op in. Elke week kan daarom weer anders zijn. 

 

PGVZ is op zoek naar Coördinerend Wijkverpleegkundige (HBO)

(uren in overleg) 


Wat ga je doen?

Als coördinerend wijkverpleegkundige organiseer en coördineer je de werkzaamheden van de teamleden in de uitvoering van het zorg- en behandelplan. Je bewaakt de kwaliteit van de zorgverlening, signaleert knelpunten en je bent voor de medewerkers het aanspreekpunt wanneer zich problemen voordoen. Ook het indiceren en het opstellen van zorgplannen behoren tot je werkzaamheden.  Je ziet erop toe dat het medicatiebeleid juist wordt uitgevoerd en beoordeelt de bekwaamheid van de teamleden voor voorbehouden en risicovolle handelingen. Wanneer het nodig is, geef je klinische lessen en voorlichting aan het team over zorginhoudelijke onderwerpen. Daarnaast bied je ondersteuning bij het plannen en roosteren.

 

 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt je diploma als verpleegkundige (HBO-V verpleegkundige niveau 5), een actuele BIG-registratie en werkervaring als verpleegkundige in een vergelijkbare functie. Jij bent een ervaren verpleegkundige in hart en nieren!
 • Door je werkervaring weet je situaties goed te beoordelen, je kunt zelfstandig functioneren en je weet de juiste afwegingen te maken.
 • Je hebt actuele kennis en combineert dit met overtuigingskracht en invoelend vermogen zodat de zorgverlening vanuit het team optimaal is.
 • Je kunt goed plannen en organiseren, bent stressbestendig en je ziet kansen om in een veranderende organisatie van toegevoegde waarde te zijn.
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: klantgerichtheid, efficiëntie, samenwerken, plannen en organiseren, coachen, expertise en inlevingsvermogen.

PGVZ biedt jou:

 • Een arbeidsovereenkomst met PGVZ - vast contract – uren in overleg.
 • Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT (functieschaal FWG 50), je neemt deel in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Het aantal uren is in onderling overleg vast te stellen.
 • Regelmatig aanbod van scholing en symposia.
 • Mogelijkheid tot gebruik van diverse voorzieningen (elektrische fiets, auto, telefoon, etc.)
 • Collectiviteitsregeling ziektekostenverzekering Zilveren Kruis
 • Wij vragen alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Word je enthousiast van bovenstaand profiel? Stop dan met zoeken en solliciteer!

 

Voor meer informatie kun je bellen met PGVZ op 038-3331794 en vragen naar Gosse Noppert of Rob Buis

 

Solliciteren doe je door je CV en je motivatie te mailen naar sollicitaties@pgvz.nl o.v.v. kenmerk 18VV020. 

 
 

Online screening kan onderdeel uitmaken van de procedure. Gegevens die tijdens een screening worden verzameld, worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Logo PGVZ

Bolwerk 13

8261EE Kampen

Telefoon

038 3331794

E-mail

info@pgvz.nl

 

Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!

IO-interne klachtenregeling

V2016-D

IO-Privacy regelement

V1

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring