Team Steenwijk

Gea (Verzorgende IG)

“PGVZ voelt voor mij als een warm bad. Wij hebben een heel nieuw team op kunnen zetten binnen de gemeente Steenwijkerland. Als nieuw team kregen wij alle ondersteuning die wij nodig hadden. PGVZ geeft mij echt het gevoel dat ik er als persoon toe doe.

 

Ons team heeft jarenlange ervaring in de zorg en we ondersteunen en helpen elkaar. We vinden het belangrijk dat de zorgvrager centraal staat. Er is tijd voor de gewenste zorg, maar ook voor een praatje en het bieden van een luisterend oor. Deze combinatie maakt het werken bij PGVZ zo fijn!”


Logo PGVZ

Bolwerk 13

8261EE Kampen

Telefoon

038 3331794

E-mail

info@pgvz.nl

 

Laat ons weten wat wij voor u kunnen doen!

IO-interne klachtenregeling

V2016-D

IO-Privacy regelement

V1

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring